Big no no!

http://www.kladdkakan.se/kladdkakor.asp?recept=2000
'
Verkar ju inte alls ett dugg gott faktiskt! Tror jag skiter i att baka å kokar broccoli istället....

Tänk va lätt de kunde vara...

... om världen fungerade så här :)
'

Ett år går så fort...

Helt galet va fort de går! Jag satt & skummade igenom bloggen lite, va nyfiken på hur länge jag haft den :) Hittade inlägget där jag precis hade fått min diagnos i slutet av juli 2010 & nu, inte ens 1 år senare (men nära) är jag opererad, rehabiliterad & friskskriven :) Helt fantastiskt tycker jag <3
'
, <3 , , <3 ,
'
Kvällen innan...            En underbar väntan ;)          Å färdigt :))
'
Tre bilder summerar nästan ett helt år ;) Jag fick beskedet i slutet av Juli 2010 & vart fri 13 juli 2011 :)) Grymt bra vård i detta land!

En drink har väl inte dödat...

...Nån kanske, men dom måste vara lätträknade... Funderade lite kring detta med alkohol & dess påverkan på människor... Ni som är vän med mig på fb såg säkert min status där i lördags, de va då funderingarna började!
Vad är det som gör att man väljer alkohol före livet?? Nu levde ju personen i fråga men ni vet vad jag menar med livet...
Jag älskar goa drinkar! Men jag älskar även att jag vet när det är nock :)  Många har svårt för de, visst att alla kan kosta på sig en drängfylla mellan varven men när de blir mer regel än undantag?! Måste de vara så att man inte klarar av att gå, föra sig, tala eller hitta hem ordentligt? Är man hobbyalkoholist då....
Vart börjar alkoholismen då? Smyger den sig fram, märker man de själv, går de att stoppa i tid, vad finns det för varningstecken?? Frågorna är många även fast man jobbat när de i flera år... Skyller på den obotiga nyfikenheten ;)
'
Efter en kväll på krogen i glada vänners lag så vet man ju hur man kan må dagen efter, men hur mår man efter 3 veckor i ett konstant rus... Tar man helgens lilla baksmälla & multiplicerar den med 21? Då kan jag säga att om man skulle bli alkoholist så får man se till att aldrig nyktra till ;)
'
Efterspelet då, när minnet sviktar... Vad har sagts, gjorts, vem faan ligger i min säng, varför pratar inte han/hon med mig... Den ångesten & de funderingarna har väl alla haft nån gång, kanske inte alla men iaf upplevt något av dom... Hur ställer man allt tillrätta, kan man få de ogjort?!?
'
Kontentan av detta blev nog, de man inte kan hantera, de ska man hålla sig borta ifrån ;)

Direktöversättningar är underbara :)

Swedish ”Brännboll” and we try to explain the game:
”In Sweden we have a game called ”Burned balls”.
First you hit the balls and then you run like hell while the others try to burn you!”


Vi gör nå bra av de här ;)


Trevlig helg ;)


Antonios....

Han lämnar oss den räven! Fick iaf träffa honom 2 gånger idag & kände att jag fick säga hejdå ordentligt :) Han drar ju inte för all framtid men de va som jag sa till honom idag, det är mina kollegor som gör jobbet underbart! Iaf 70 % av de, de andra 30% är de vi kör & personalen på avdelningarna :)
Men när en av dom man tycker om slutar så dör ju även en del av lyckan till att komma till jobbet....
Kommer sakna dig som faaaaan!! Men jag ska hålla koll på dig via skype & sen ses vi ju när du kommer hem igen :))
Hoppas att du får en underbar resa! Nu ska jag snoka rätt på ett kort på dig att lägga till på detta inlägg, he he he
'
'
'
De blir tomt utan dig men vi får väl ta ut våra agg på Rickard så länge! :)
Va rädd om dig & skynda hem ;)

Himlans trevligt

Hade tjejkväll i måndags & det var så trevligt att vi bestämde att detta skall vi göra om snart! Igår kom hon igen, lilla kalaspinglan :) Hon hade tvätt & tråkigt hemma å jag hade tvättid & tråkigt på mitt håll, de va bara å packa sig hit med tvätten, ladda maskinen å sen ut å käka lite :)
Mätta & belåtna fortsatte vi i tvättstugan, eller hon tvättade å jag tittade på ;) Sen vart de lite klassiskt kärringsnack i soffan till klockan vart 100 å vi gick å la oss!
Lilla vännen somnade nog innan hon lagt huvudet på kudden men jag vet inte vad de va med mig igår... Jag ska vara lycklig om jag lyckades skrapa ihop 1 timmes sömn inatt....
När jag hade lagt mig tillrätta å trodde att jag skulle få toksova i 4 timmar så kom de en känsla som va så snuskigt obehaglig! De kändes så ensamt i sängen!! Å vart kom de ifrån?! Jag har vart solo i 2 år & det är ju inte så att de har vart nån form av vandrarhem i min säng under de åren, min säng å där har jag legat....
Men igår sköljde känslan av saknad över mig, inte saknaden av ett förhållande, sex, ett fotbollslag eller Vinnie Jones, utan den där känslan av hans andetag i nacken, armen runt midjan, lätta snarkningarna & den här lilla omedvetna "kramen" man kan få som en liten bekräftelse att han vet att man är där trots sömnen :) DE! saknade jag igår, inatt... Känslan av att veta att han finns där om de skulle vara något :) Måste vara relaterat till cirkusen som vart i mitt liv den senaste tiden med jobbet & allt som hänt där...
Men jag ser känslan som ett friskhetstecken! Jag är inte skadad, känslokall, förstörd eller förbrukad ;) Jag är normal! Eller nää de e jag ju inte man jag är iaf jag igen :))

Å vi betalar trängselskatt för att minska ...

20110824454 (MMS)

Å vi betalar trängselskatt för att minska trafiken & tänka på vår miljö..... TILL VILKEN NYTTA GÖR VI DE??!?!?


En tjejkväll...

Alla behöver en tjejkväll! Jag vart serverad en kanongod middag, hon lyckades bra lilla kockerskan ;) Middagen följdes att ett mindre frosseri & en massa tjejsnack! Vi skapade en HP profil åt en av tjejerna, vilket va ruskigt roligt :) När hon va reggad så bara small de till på besöks sidan & man kände igen en del av dom... Är de så man själv var, stalkade man allt med testosteron?! De slutade med att jag aktiverade min sida igen så vi kunde sitta alla brudarna & bara skratta å vissa profiler ;) För hur som helst så är de ju sjukt kul att läsa de som folk skriver om sig själva! Hur ofta stämmer de som står? Många låter ju näst intill perfekta!! Men varför söker man då på internet?!
Jag tycker att de är sjukt kul å bara tjabba lite med folk, bara prata sådär allmänt, de händer väl inte på krogen att man gör de direkt ;) Men man träffar även roliga & intressanta människor på nätet, hur ofta träffar man någon från t.ex Sundsvall... Näh! Man är ju inte där så ofta ;)
Sen är de ju rätt fantastiskt hur man kan välja att inte ta till sig en profiltext, jag är rätt öppen & ärlig om vad jag söker & vad jag definitivt INTE accepterar men ändå så är dom där å påtar....
Men varför får man inte avaktivera förens efter sju dagar?! Ville ju bara garva lite igår :)
'
MIN PROFILTEXT:
'
Skulle väl se mig själv som skapligt normal, lite sjuk humor, 2 barn, båda fötterna på jorden, glad mest hela tiden men de gör mig inte oseriös eller till en player för de :) Har ingen katt, det är tydligen viktigt att påpeka på denna sida... Men jag tycker om dom, tycker om de flesta djur.
Är utbildad kock & jobbat som de ett tag men bytt bana & håller mig till att vara renodlad hobby kock :)
Jag har två intressen som är större än de som bara gör livet roligt & det är fotografering & gamla bilar, jänkare, muskel paket :) Man ska höra kärleken i en motor ;)
Är tatuerad, gillar att bära konst på kroppen... De lär inte bli färre med åren heller så gillar man inte de är de nog läge att kika vidare på annat håll :)
Vad jag söker är en karl, en riktig karl... En som vet att ärlighet kommer man långt med, en snäll men med egen vilja, humor, känner glädje till livet! En man som kan ge sig till tåls & titta på medans jag försöker lösa en uppgift men som han kanske redan vet att jag inte klarar av för att lite senare erbjuda sin hjälp, en man som kan låta mig vara liten ibland för mörkrädd de är jag ;) En man som även tycker om mina fel & brister för dom har jag oxå!  En karl som lekt klart helt enkelt & som tar livet för vad det är :)
Vänskap kanske ni frågar er, men jag vet ju inte vad jag springer på :) Allt börjar ju faktiskt med att man lär känna varandra, eller hur?! Sen får ju tiden utvisa resten :)
Ett par BIIIIIG NO NO!!
* Gifta, de vänner ni söker är jag inte intresserad av
* Psykiskt störda, extra kroppsdelar eller känner nyfikenheten inför att få stycka en människa  el dyl
* Ni som jagar för uppskattning, bara jagandet eller för att katt & råtta leken är så rolig
* Ni som vill ha barn, jag har två & är klar där :)

Skulle väl se mig själv som skapligt normal, lite sjuk humor, 2 barn, båda fötterna på jorden, glad mest hela tiden men de gör mig inte oseriös eller till en player för de :) Har ingen katt, det är tydligen viktigt att påpeka på denna sida... Men jag tycker om dom, tycker om de flesta djur. Är utbildad kock & jobbat som de ett tag men bytt bana & håller mig till att vara renodlad hobby kock :) Jag har två intressen som är större än de som bara gör livet roligt & det är fotografering & gamla bilar, jänkare, muskelpaket :) Man ska höra kärleken i en motor ;)
'
Är tatuerad, gillar att bära konst på kroppen... De lär inte bli färre med åren heller så gillar man inte de är de nog läge att kika vidare på annat håll :)
'
Vad jag söker är en karl, en riktig karl... En som vet att ärlighet kommer man långt med, en snäll men med egen vilja, humor, känner glädje till livet! En man som kan ge sig till tåls & titta på medans jag försöker lösa en uppgift men som han kanske redan vet att jag inte klarar av för att lite senare erbjuda sin hjälp, en man som kan låta mig vara liten ibland för mörkrädd de är jag ;) En man som även tycker om mina fel & brister för dom har jag oxå! En karl som lekt klart helt enkelt & som tar livet för vad det är :) Vänskap kanske ni frågar er, men jag vet ju inte vad jag springer på :)
Allt börjar ju faktiskt med att man lär känna varandra, eller hur?! Sen får ju tiden utvisa resten :)
'
Ett par BIIIIIG NO NO!!
* Gifta, de vänner ni söker är jag inte intresserad av
* Psykiskt störda, extra kroppsdelar eller känner nyfikenheten inför att få stycka en människa el dyl
* Ni som jagar för uppskattning, bara jagandet eller för att katt & råtta leken är så rolig
* Ni som vill ha barn, jag har två & är klar där :)

'
Så ser den ut :) Inte så svår att misstolka eller?!
'
Ja ja, ett par goa skratt, ett par hektos ökning på vågen & känslan av att ha varandra stog oxå på agendan igår :) Inte bara uppbyggandet av en hp profil, även om de nu faktiskt va ett utav kvällens små missions :)
Det är gött att ha sina flickor inpå husknuten & veta att man alltid har nära till ett skratt! Tack tjejer, ni är fantastiska <3
'

iphone...

Fick mitt tredje sms om att den va klar idag & i vanlig ordning åkte jag dit men fick jag med mig min jävla iphone hem... NEJ!!! Arslet bakom disken dom va där sist som lovade att butiken skulle stå för kostnaderna eftersom dom tappat den i golvet två gånger stämde ICKE!
Köp ALDRIG en iphone genom 3, lita ALDRIG på dom & deras försäkring = BULLSHIT!!!!

Som gjort för missförstånd....

... Men de skiter jag i just nu! Det är mina tankar, funderingar & frågeställningar, men en viss hjälp från vänner & bekanta självklart ;)
Men de är ju detta mysterium med relationer! Varför är de så svårt att förstå? visst att män & kvinnor tänker olika men de finns ju tillfällen då kvinnor skakar på huvudet åt varandra samt att män gör detsamma...
Men avslutar man en relation så avslutar man den! Eller? Gör man inte de?! Man kan ju inte både ha kakan & äta den.... Att man delar på sig & fortsätter vara vänner är ju absolut en enorm tillgång om det är så att man trivs i varandras sällskap & om det finns barn med i bilden så är de ju toppen om man kan vara sams! Det spelar ju ingen roll om det är gemensamma barn eller särkullbarn, man kan ju träffas som vänner & ännu roligare blir det väl när barnen oxå är vänner om fallet skulle vara så... Men vart drar man gränsen? En del vill ju ha allt & då menar jag ALLT! Men INTE ett uttalat förhållande... Å hur går de till?! Vi bor praktiskt taget ihop men vi är inte tillsammans... Hur skruvat låter inte de?? Eller, Jooo men de e klart att ni ska vara här! Precis som förut, de ända är att vi inte har sex.... MÄH.... Sex är väl de man vill ha?! Sex är ju bland de bästa i en relation.... Hur kan man välja bort den biten & behålla allt annat??
Eller vänner med förmåner... Va faan e de då?! Då är man ju tillbaka i tonåren där man drog över allt som hade puls typ, kompisar, mamma's polare, syssling, pyssling, kompis kompis, ja va faan vet jag... Eller så är det EN speciell vän som man umgås med, äter middag, festar & har sex.... Men de låter som ett förhållande i mina öron... För inte vill man väl ha en vän med förmåner som man delar med massa andra? Eller är de så man gör nu, delar man ALLT med ALLA?! Jag vill inte dela, inte så iaf.... Nää, de här med relationer är nog inte min grej, jag förstår verkligen inte dagens tänk!
'
Mitt tänk nu är, är det slut så är de slut på riktigt! Man kan absolut fortsätta som vänner men på bra grunder! Där familj, vänner, barn & va de må vara är informerade om dagsläget.
Vän med förmån, jaa de kan säkert funka men då ska man vara tydliga med varann med t.ex hur många fler man delar denna förmånsvän med eller om man bara träffar varann!
& NEJ, jag har inte legat med släkten! :)
'
Vad hände med den klassiska "lappskickningen" mellan varann där de stod, får jag chans på dig? & sen var det en JA ruta & en NEJ ruta, ibland fick man även en KANSKE ruta... Sen en stund senare kom lappen, jag vill göra slut eller så kom kompisen fram & sa de... Klara besked, inga missförstånd & rasten efter va man ute & hoppade hopprep igen!
'

Ordning & reda

'
Hittade en gammal bild :) Den tilltalar mig, den säger landet, lugn & ro, timmar i skogen, oväntade besök & mycket skratt :)
Livskvalité för en stadsbo som mig <3

Kunde inte sagt de bättre själv....

'

Jag vill, jag vill, JAG VILL!!

'
http://www.ticnet.se/search.php?tm_link=tm_header_search&language=sv&keyword=volbeat&x=0&y=0
'
https://book.flysas.com/pl/SAS/wds/Override.action?
'
Kan ju inte bli bättre än detta.... Bara den där jävla Magnus kan segla klart så man kommer fram på telefon! Å detta var direkt riktat mot dig din semesterfirare..... Livet kan inte bara va roligt, nån gång måste du ha lite tråkigt oxå, typ med mig i Luxemburg...

Inte så konstigt....

..att man är trött när man kliver upp klockan sju på morgonen & konstaterar att de sista blogginlägget var gjort kl 2 på natten....

Tack brudar :)

Efter att ha gått igenom telefonen så fanns de absolut inte en ända bild vi kunde nyttja till detta inlägg... De är ju ändå liiite viktigt eftersom att de är marknadsföring de handlar om nu ;)
Men de va grymt skönt att få skratta, prata & vara väldigt klarsynt va de gäller andra ;)
Tackar även barnen som lät mig leka lite, riktigt bra att röra lite på sig men nästa gång jag åker rutschkana så ska jag inte ha kjol på mig....
Tack för att ni finns & tack alla barn för att de känns att jag hade roligt ;)

Barbapappa..

Brukar ju säga att jag ser ut som barbapappa, kanske lite mera hår bara ;)
Emma skrek & Julia började skratta... Skickade ett lite förnedrande mms oxå men man måste ju kunna bjuda på sig själv ;)
Nu ska jag ner i tvättstugan! Ska man göra nått så ska de göra ordentligt :p
'

Man blir rädd...

Emma hade sitt upprop idag :) 9:30 va vi i skolan & lyssnade på rektorn & sedan fick vi gå upp till klassrummet, föräldrar & syskon som var med fick följa med in.
Barnen satte sig i en ring & fick presentera sig & även presentera det dom tycker om att göra...
Barnen började med att säga sig namn & sedan presentera det dom tycker om att göra, 3 flickor gillade självklart hästar, en flicka gillade hopprep, 5 pojkar gillade att bada & en annan pojke gillade att samla på plastdrakar & detta var 10 barn utav 19 möjliga, resten gillade tv-spel/DS & en gillade att titta på TV.... Klart att barn gillar både TV & spela dataspel el tvspel men är de verkligen de första ett barn ska säga när man talar om fritidsintressen?!
De skrämmer mig...

Jag kommer vara ett monster!

Martin, min syster pojkvän, visade mig ett videoklipp, jag fastnade direkt! Mannen på klippet är ju galen, & galen är bra! Galen måste ge resultat ;) Tänkte att jag skulle köpa gym kort men så såg jag mitt nya schema.... De lirade inte alls!
Jag ska ge detta en chans i två månader, de kan ju inte bli värre iaf ;) Men när ni möter mig & jag jag ser ut som ett urskitet äpple så vet ni varför :p
Första programmet körs på måndag...
'
'

Oxå ett sätt...

En onsdag kan bli precis hur som helst, denna onsdag vart de baka massa muffins & ge sig iväg & hejja på Älvsjö United :)
'
'
Hurtiga pojkar med spring i benen ;)
'
'
Tyvärr fick jag inte bilderna jag vart lovad, hans fot lovade att de skulle bli nästa år.... Tur att man har tålamod ;)

Reflektion

Kan nog vara på sin plats ;)
Jag har en förmåga att verkligen bara gå på, svårt att lyssna på mig själv vad de gäller att sakta ner lite... Man vinner ju inte på att bara ånga på som en ångvält...
Stod på bryggan igår kväll & tittade ut över vattnet, kände lugnet & njöt av tillvaron. Då fick jag även en idé, denna idé vart till denna bild...
'
'
När jag tittar på denna bild så ser jag även vad jag bör göra mellan varven!
Jag måste stanna upp, kanske ta ett par kliv tillbaka för att kunna se vad som händer, en reflektion av livet helt enkelt.
Nu är ett ypperligt tillfälle att stanna, ta ett kliv eller två tillbaka & känna lite på läget... Vad jag än gör så kan jag inte påverka allt, kan nog vara bra att ta lite avstånd & få en klarare bild av verkligheten, precis som bilden ;)
Det som sker, de sker... Kan inte bli enklare än så :)

Jaha...

De va de de, å vart tog måndagen vägen då?! Som jag räknade ner å så bara försvann den... De går fort när man har roligt :)
Vad ska jag räkna ner till nu då? Inte te måndag iallafall...En liten 52 timmars vecka som väntar på mig :(
De bubblar redan i kroppen på mig, and not in a good way.... Alla fokuserar på mobbing i skolor, vilket man självklart ska! Men vuxenmobbing då? De talas de aldrig om... Diskriminering & sexuella trakaserier, ja! Men denna utstuderade mobbningen?!Alla har en akilleshäl, min heter barn...
Ska barn verkligen ses som en nackdel i yrkeslivet? Det kommer inte finnas nå yrkesliv kvar om det är så att det slutas att produceras barn...
Skönt att bitterheten kommer krypandes när man har 6 dagar kvar på sin semester! Hoppas på att antagningsbeskedet är tokigt positivt! Då börjar jag i skolan i oktober :) Håll en tumme!  Annars så kan jag tänka mig vilket jobb som helst! Nästan iaf :) Vet ni något så tjoa till!!
'
'
Back to war, 6 days an counting down...

Som jag har väntat....

'
'
Nu kan jag sluta räkna ner ;)

Flygmyror kan....

'
'
'
Hela vår lilla lantliga idyll fylldes idag av små nuppande flygmyror, överallt va dom...En invasion av sexbenta små insekter iklädda vingar med bara ett mål denna kväll, överbemyra världen! Gillar trekanten här på den sista bilden, dom måste ju ha skils när dom klarar av att hålla reda på 18 ben, 6 vingar & vem de va som skulle befruktas.... Hatten av för er små pervon ;)

Skräphund klär honom i vissa lägen ;)

'
'

Helgens paradis <3

'
'
'
'
Mariefreds miniridskola! Det har vart himmelriket för Emma denna helg :) Mormor fixar ridläger för 3:e året i rad & Emma blir bara duktigare & duktigare :)
Julia darrade lite med läppen & tittade på ridfröken med stora ögon så hon fick oxå vara med bitar av dagarna :)
www.knatteridning.se, helt klart världens bästa upplevelse för våra små underverk :))

Lill-Klas! Mariefred's miniridskola's egna lilla maskot <3

'
'
'
'
'
'
'
'
Denna underbara lilla ponny har vi har som utsikt vid frukostbordet på landet, självklart inte bara han :) Det finns ett gäng hästar till men just Lill-Klas har en speciell plats i våra hjärtan :) Han är lite mindre än de andra shettisarna men han ligger nog inne med samma vikt ;) Så rund å go förgyller han tillvaron här i Mariefred :)

Män vs Kvinnor

Har ju min vän, min hobby psykolog, min partypingla :) Vill inte nämna henne vid namn, men ni som känner mig känner ju henne oxå :))
Vi har ju en kvällstradition hon å jag & det är att diskutera män & dera vilt skilda sätt att leva om man jämför med oss! Vi kvinnor har en tendens att fundera för mycket, å vad händer när vi kvinnor tänkter för mycket ?! JOOO! Vi överanalyserar, målar upp någonting som inte finns & vi delar med oss av detta till våra väninnor & vad händer när vi delat med oss av detta?! JOOO vi får ännu fler sätt att se på de hela å underlättar de vå tillvaro? Svar NEJ! Men varför är de då roligt att göra detta varje kväll?? JOOO!! För hon & jag är inte som alla andra.... Det slutar alltid med att vi viker oss av skratt & det vi målat upp om er karlar blir en abstrakt, förvrängd & ofta åt de mer "smutsiga" hållet, absurd väggmålning... Vi lämnar de bittra, småsinta, skitsnackande, höna/fjäder tramset till de mer kvinnliga kvinnor ;) Visst ventilerar vi mot varandra om de skulle vara så, eller det är mest jämt så faktiskt men vi ger varandra möjligheter istället för att fälla varandra, vi hittar lösningar istället för problem & de slutar alltid med att någon av oss sa - Mäh! De va ju de vi sa! :)
Men eftersom detta inlägg heter Män vs Kvinnor & kvinnorna nu har fått sig en skopa & ni män sitter & ler å känner, ha ha precis så där det är! Varför sätter ni då kvinnorna i dessa situtioner? Vi är inte tankeläsare, vi vill veta av er, vad det är som händer... Ni tar för givet att vi ska lyckas tolka era kryptiska små hintar, veta vad ni gör då ni inte svarar på sms på flera timmar eller bara struntar i svara i telefon & tänker att, jag ringer henne sen när jag är klar! å så somnar ni på soffan & sen kliar ni er i huvudet & undrar varför vi är oroliga...
De bästa med min älskade väninna är att vi tolkar detta på ett mer manligt sätt att se på saker, allt har sin naturliga förklaring...
Det finns säkert en naturlig förklaring till varför män & kvinnor är skapta för varann, men jag VET att den naturliga anledningen inte är kommunikation & det kommer alltid att finnas frågeställningar mot varandra som vi aldrig kommer att förstå :)
Men visst vore de tråkigt om man visste allt?! Jag tycker om de här å försöka förstå vad han menar, vill, tänker & gör ;)

Trist läge ;)

20110812369 (MMS)

Trist läge ;)


En Lundell dag idag :)


'
Så underbara texter, sitter & ler fånigt för mig själv :)

Tiden går fort när man har roligt

Haft en underbar dag på Adelsö, rastlösa tjejer har fått rusa av sig :) Deras underbara faster grillade lunch & en fantastisk moster bakade tårta :))

Å den finns i alla utföranden....


Camilla min partypingla, vi har många texter att plugga till nästa roadtrip ;)

' '
'

'
Hur charmiga dessa flickor & deras omgjorda texter än må vara så måste jag ju säga att orginalet må vara en sommarplåga men de är ju så de är :)) Alla gör allt för att få ligga & han har vekligen fått med de i texten, helt underbar är den iaf :)
'

Försoningsex...

Satt på trappan på landet igår & läste en gammal söndagsbilaga, jag kom till ett dubbeluppslag där Malena svarade på frågor om försoningsex...
Har alltid varit lite nyfiken va de gäller just försoningsex, varför är de en sån big deal... Läste om en kvinna som hade problem i sitt nya förhållande då hennes nya kille va konflikträdd & hon kunde inte leva utan försoningsex, hon älskade när hjärtat rusade & Malenas svar på de var att alla älskade försoningsex för du hade man pulsen uppe & hjärnan var på allerten... Jag tänkte direkt, byt partner!!!!
Måste man bråka för att få upp blodtrycket & känna attraktion så är de ju helt fel! Har man träffat rätt & attraktionen finns så behövs de definitivt inga bråk, då rusar ju hjärtat hela tiden & man vill inget hellre än att slita kläderna av den mannen på plats, spelar ingen roll vart man är...
Så, ni som behöver försoningsex för att få upp pulsen & känna er attraherade, byt partner & öka chansen till ett liv med ett något högre blodtryck mest hela tiden ;)

Min "man" är kändis nu :))


Snart <3

Nu är de inte lång tid kvar innan min säng ser ut så här igen :))

En vecka sedan vi kom hem.... Längtar redan tebax :)

Så tråkigt att lämna nå så roligt!! Men men, inget varar för evigt & något vi lärt oss till nästa år är vad vi behöver ha med oss & vi kan lämna hemma :))

En fortsättning på " Rätt gulligt, men sjukt naiv...."

Självklart så är ju inte detta ett "överlag inlägg" utan de handlar mer om de som hänt under vintern & våren, ni som känner mig vet ju allt som hänt & konsekvenserna utav detta...
Det är ju ändå så att de som händer i livet följer ju med, vilket kan bidra till just min tankegång vid de inlägget, förvåningen över mig själv när jag kom på hur jag tänkte & vilka käppar de kan sätt i hjulet just på grund av att man kanske är lite kantstött från ett tidigare tillfälle som inte alls egentligen har med nuläget att göra...
'
Kontentan av detta är att de som satt å funderade, va faan har jag gjort henne, absolut inte har med detta att göra eller mitt sätt att reagera vid en del tillfällen & eftersom man vet med sig när man sårat någon så vet man ju även när man känner sig träffad :)
'
Mår som en prinsessa & blir behandlad som en är nuläget i fröken Österbergs liv & hoppet om ett fortsatt lika glatt leverne & underbart välmående står ju högt i kurs självklart, för hur många få en andra chans? Kan ju inte vara så vanligt så jag tar den & vårdar den ömt :)

Stum....

"And it doesn’t mean I don’t love you when I put a gun to your face, it just means I want to get rough with you."

Ett nytt citat ur en presentation....40 år & han ställer sig frågan varför han är singel?! En del kan konsten att marknadsöra sig själva, ha ha.
La ner min profil för ett tag sedan men så fick jag veta att alla som vart innen på sidan fortfarande kom åt mina bilder, jag aktiverade sidan för att plocka bort dom men så vart jag så nyfiken på ett nick som jag tyckte lät sportigt & sen har jag läst några profiler när jag har haft tråkigt å jävlar i havet va en del människor kan..... Helt galet *asg* å denna man måste nog ta sig en rejäl funderare...
Detta med att citera folks beskrivingar av sig själva skulle kunna bli ett heltids jobb, jösses va mycket konstigheter som rör sig där ute

Rätt gulligt, men sjukt naiv om man skulle tro på de?!

"So many girls think that they are ugly, just only because TV tells them that. You can be ugly to the whole world, and beautiful to just one guy;)?"

Hittade den i en presentation på en dejting sajt, den fick mig att le men samtidigt som jag log så tänkte jag, bullshit, A-hole! Du vill bara ligga å de får du inte ändå!
Nu en stund efteråt så kom jag å tänka på en annan sak, är jag förstörd? Har jag gått på grund för många gånger, varit naiv & låtit andra trampa på mig så mycket att jag har slutat att tro på kärleken? Tron att de finns snälla, välmenande & ärliga karlar där ute? Hur skulle jag reagera om någon sa en sak till mig? Troligtvis på samma sätt...
Man kan ju inte gå runt å tro att alla har dåliga avsikter, då är man ju förbrukad som människa! Men man kan inte gå runt & tro gott om alla heller, blir bara utnyttjad & sparkad på då ju.... Har man som människa ett läge där man är neutral? Då menar jag inte passiv eller likgiltig för de är nå helt annat, utan jag menar precis de jag skriver! Har man en neutral som männsiska?! Isåfall, hur får man i den?

Så kan de ju vara :)


Poppis

Fick en kommentar på mitt inlägg där jag citerade en "äkta Stockholmare" som skrivit in till DN, inlägget här på min blogg heter 'trodde inte mina öron' ligger under mappen Juli...
Tror inte att den kvinnan räknat med allt ståhej runt denna & försökte sig nu på att försvara sitt inlägg vilken hon har all rätt att göra :) å starkt av henne att tro på de hon skriver oxå.... Bara jag slipper dela dela hennes åsikter!

Hmm

Pratade lite med en vän igår, hon va jätte glad för att hon träffat en man genom en nätdejting sajt. Hon pratade vitt & brett om hur bra allt var med honom... Men hux flux berättade om att en tidigare dejt hade börjat höra av sig & hon visste inte riktigt hur hon skulle te sig till honom, jag sa åt henne att berätta som de var & att hon träffat någon hon gillar. Hon svarade - Men om de skiter sig med ****** då?.....  Är de så här livet kommer att se ut framöver, man måste ha en livlina, man kan inte bara gilla läget & är de så att den "dejten" man fattat tycke för hux flux försvinner så får man väl hoppa upp i sadeln igen då om man är mogen för de? Kanske bara e jag som tänker så... Jag tycker att man har som bäst fokus om man koncentrerar sig på en sak :)
Kontentan av detta då, joooo, jag tror att hur bra nätet än är så är det alla relationers mardröm, även avslut på något som faktiskt kunnat bli nå riktigt bra.... Nätet gör oss för lättillgängliga! Kolla bara på alla otrohets sajter!! Hur i h*lvete kan de ens finnas?! Man väljer väl en partner för att man vill ha den personen, inte för att man vill ha den & alla andra... SKAM! De är vad det är...
Jag börjar bli äldre & de bästa med detta är att jag är för gammal för mulitasking ;))

Han/hon som kom på detta kan inte varit re...

20110801286 (MMS)

Han/hon som kom på detta kan inte varit renodlad pappersvändare! :)


Västervik i video

Rsan dit var spännande & plågsam på många sätt ;)

Lite unkit dansande av oss & alla andra kluriga figurer

RSS 2.0