De e ju så här de e :o)


Sportfiskare ....

Denna studie grundar sig på FLERA års forskning hos de flesta kvinnor i fika rummet på jobbet ....

Som kvinna träffar man oftast en man ( denna studie gäller kvinnor som träffar män , de andra har de säkert lättare ! )
& när man som kvinna träffat denna man som man synar ut i fingerspetsarna & tillslut godkänner för de är ju en ruskigt trevlig prick man träffat .... 

Denna man bekräftar kvinna så mycket att kvinnan tror helt & fullt att denne man dyrkar marken hon går på & faller självklart för honom , här finns de 2 typer av kvinnor , hon som spelar svår & hon som börjar att bekräfta mannen tillbaka !
Kvinnan som spelar svår får leka katt & råtta ett par månader tills mannen tröttnat & bytt ut  medans kvinnan som bekräftar tillbaka få stanna längre ... Även mannen behöver bekräftelse men olika män kräver olika mycket .

Mannen börjar här att testa kvinnan , visar mycket kärlek , berättar gärna att han saknar/saknat henne , att han tycker om henne & gärna umgås med henne , med andra ord : han har säkrat kvinnans intresse . 
När  han säkrat hennes intresse börjar han att krypa undan mer & mer , under denna fas börjar kvinnan att tvivla på sig själv & söker där med automatiskt mer bekräftelse hos mannen , brukar även ses som självförnedring i vissa fall . 

Kvinnan brukar vakna upp efter ett par veckor & känner - oj , de här va inte bra ... & börjar att dra sig undan .
Mannen i detta läge märker detta rätt fort & skyndar sig att slänga ut en krok & hoppas på att hon ska nappa igen , kvinnan nappar garanterat igen men de kan lite olika tid beroende på kvinna . 
Mannen känner av läget hos kvinnan & börjar sakta att håva in henne igen ... Nu börjar kvinnan att känna av läget & slappnar av & låter sig sakta men säkert fångas igen & när kvinnans mål är så nära att hon nästan kan sätta fingrarna på de så släpps linan & kvinnan åker med strömmen bortåt igen för att sedan va så långt från sitt mål att hon knappt ser det & så börjar de om igen .....  Ska även tillägga att 75% av dessa kvinnor når tillslut sitt mål medans de andra 25% fann lyckan på en anna krok & de 25% av männen som inte agnade kroken tillräckligt bra får leva sitt liv med de botten napp de ställde till med ...

Vi kvinnor gick även här ut som vinnare i denna mansdominerande sport !


Ett tillägg från mig : Blanda inte in mig i denna bittra historia , jag behandlas som en prinsessa & kommer så att förbli / Malin Österberg årets fisk 15 år i rad





Hittade en kollega på svt igår ....


Oklart ....

Sitter & funderar .... Folk har massor av tankar om mig & mitt sätt , vara , leva , fatta beslut , glömska osv ...
Är det så konstigt att jag kanske glömmer någonting eller någon nån gång ? Jag tycker inte de ! För de e ju inte så att att de INTE händer nått i mitt liv just nu å ni som känner mig vet ju va som händer & kanske kan ta lite hänsyn till de innan man drar förhastade slutsattser som tex att jag inte gillar dom , undviker eller total dissar .... Så är inte fallet å de vet ni men om ni glömt så tar jag en snabb repris , jag separerade , flyttade hem till mamma , flyttade till fruängen , träffar mina barn varannan helg bara & min morfar vart jätte dålig å är väl inte kry än men de e stabilt nu & jag jobbar så fort jag får tillfälle till extra pass . Med facit i handen , är de konstigt att jag kanske är lite virrig ?????

Ni får jätte gärna ifrågasätt va jag gör eller varför jag gör det men när ni ifrågasätter så kolla första att de e mig ni frågar , för d tjänar ju ingenting till att fråga andra va jag sysslar med eftersom de e jag som ligger inne med svaren & frågar ni mig direkt slipper man missförstånd & andra tråkigheter . Så en önskan från mig är , sluta diskutera mig med andra & kom direkt till mig !!

Å de här med mitt sätt att leva & fatta beslut , eftersom jag fattat nått av de besluten som inte tilltalar vissa så kanske man ska tänka till lite & inse att de faktiskt va jag som fattade de & inte ni , i mitt liv kanske de va de rätta beslutet att fatta & ja , jag är inte mer än människa å kan göra vissa vägval som jag kanske är mindre stolt över men de är så en människa fungerar ... Eller har jag fel ??

Jag är inte arg men jag behöver få detta ur mitt system ! Jag har överseende med alla & förstår att de kan va svårt för dessa när deras liv känns som en motgång så varför kan inte jag få den förståelsen , inte för att mitt liv är en motgång utan för att de e lite mycket just nu ....

Dax att sluta ???

 Pratade med en vän igår som påtalade för mig att mina luftrör lät illa å han har så rätt ! Låter som en säckpipa på kvällarna .....
De borde bli lätt med tanke på mitt "sound" å sen har jag ingen balkong å de e inte alltid man e upplag för att ta på sig å gå ut .....
Hoppas att de blir en lätt match , väntar dock med försöket tills barnen har åkt hem till sin pappa , finns ju en risk för humörsvängningar ;o)

RSS 2.0