Syskon kärlek <3

Mina små mucklor , dom må bråka ofta men kärleken mellan dom kan försätta berg :o)

ja men varför nej

Som vanligt när de gäller mig ..... Alltid händer de nått !! Men en fredag å x antal timmr m helvetes trafik å får äntligen komma hem å då möts man av de där ....

Jag har det så bra !

Jag är bortskämd ! Mina flickor har världens bästa pappa , han har dom hela tiden & jag har dom bara varannan helg ... Jag tar honom för givet & visst berättar jag att han är en bra pappa men berättar jag att det han gör är fantastiskt ?? Nej , de gör jag inte & det måste jag göra å inte bara för att han är pappa som har sina barn på heltid för pappor kan oxå ta hand om barn , det är inte bara mammor som klarar av de !
Jag måste visa min uppskattning mera & nu tänker ni - Via bloggen , va personligt ... Å ja , de är personligt ! Självklart kommer jag berätta för honom vilken fantastisk pappa han är men jag tror faktiskt att han uppskattar detta :o)
Han finns ALLTID där för våra flickor ! Friska som sjuka , glada som arga , besvikna som nöjda ! Han ringer varje dag så dom får säga god natt till mig , han är hemma med Julia i morgon för hon slog i svanskotan idag , han har fått Julia blöjfri , han lämnar dom på dagis & fritids varje dag , han hämtar dom på dagis & fritids varje dag , han ser till att dom är mätta , glada , trygga , hela & rena VARJE dag !!!
Han kanske inte är min livskamrat men han är min idol & jag dyrkar maken han går på !
Bernt Erik Tillberg , du är fantastisk !!!!  Jag är så glad att du är pappa till mina flickor <3

Har ni glömt ??

Vi har fått njuta av i värme & sol i över en vecka men idag kom regnet .... Alla klagar , även jag ! Men har ni glömt hur de va för bara 2 1/2 månad sen ??
En liten reminder kommer här :o) Nu uppskattar iaf jag lite sommar regn !!
Dom små bilderna är klickbara :o)

ilska & besvikelse får ett ansikte


Inte lätt när det är svårt ...

Men försöka duger ;o)

Morfar 80 år :o)

Morfars dag i bilder :o)
Synd att han inte kommer att minnas detta då han träffat människor han inte sett på åratal ....
Men vi har bilderna som berättar för honom vilken toppen dag han hade :o)

Röd näsa på recept ...

Detta är så underbart ! Älskar den delen när man ska ringa 112 vid för överdosering ....
http://www.fass.se/LIF/produktfakta/artikel_produkt.jsp?NplID=19660623000023&Doc TypeID=3
.

Stockholms natt :o)

Att jobba natt är så otroligt skönt !! Hoppas att de kommer en tjänst till på natten , vill väldigt gärna jobba när de e lugnt å skönt ....
Alla är så trevliga & tillmötesgående , jag har väl aldrig skrattat så mycket som jag gjorde i natt & de har nog inte väktarna gjort heller som har fått släppa in & ut mig överallt när jag lyckats låsa in / ut mig på diverse konstiga ställen .
Fredrik & Mira är mycket kompetenta när de gäller dirigeringen & sjuksköterskan i natt va super trevlig & skötte sig exemplariskt , lite jobbigt bra å fråga efter bruna Lennart på kirurg akuten men heter man Bruno blir de tydligen bruna ibland ;o)
Lämnade på Ersta gatan & lyckades fota soluppgången :o)

A tribute to Sweden


RSS 2.0