Helgen som gick

Laddar för guppen i backen ....






Avancerad invalidpulka ...




Tur att barnen gör grovjobbet




Tur att mössa inte är för stor ...




Mitt i guppet :o)




Emma gör en snöängel till farmor




Farmors färdiga resultat :o)




Pepparkakshusbygge . Perfekt tillfälle för särstavning





Fick 2 kort där Julia inte äter upp sina nonstop :o)


Vinter :o)

Herre gud !! Jag fullkomligt älskar snö ! Ska bli en kanon kul helg med barnen på landet , massa pulkaåkande & kryckhalkande , ha ha .
Väntar med spänning på morgondagen , hoppas att mina prinsessor gör detsamma :o)

Känner ett lugn i kroppen , känner mig utvilad ... Har väntat länge på de :o) Känner mig trygg i mig själv & mitt sätt att ta de beslut som jag tar så med andra ord , jag är trygg i mig själv ! Va ett tag sen jag var det men bättre sent än aldrig <3


Har dagens teknik gjort en lat ??





Fick detta sms av mamma i rummet bredvid mig i morse .... Undra om jag ska skicka ett brev med snigelpost å berätta att det är klart ??

Handikaptesta Stockholm ....

    VS   



Jag tabbade mig när vi lämnat vår sista patient igår ... Jag tänkte va lite duktig å ta trapporna istället för hissen men d skulle jag inte ha gjort , foten vek sig mitt i trappan å jag satte mig lite snyggt på den , trodde jag vrickat den men INTE , jag har brutit minst ett ben i övre delen av foten .
Ska till röntgen kl 15 så vi får se då ... Att man inte ens klara av att vricka en fot ... Tydligen så är det menat att jag ska göra allt på mitt sätt & sätta min unika lilla prägel på det .... 




Södermalms snöodjur



Så söt ... men såååå farlig !! Herre gud så han kutade omkring i snön , han är ett stort fan av snö :o)




Lite svårt att få honom att sitta still men de gick en liten stund :o)

Medans han inspekterade varje liten snöflinga så fick jag ta tillfället i akt att at fota lite annat :o)



& mer än den va lögn i helvete att få till när han försökte få till värsta snökriget , han rusade ut i rullade runt i snön så han vart nästan helt vit & sen kom han i full galopp & ställde sig bredvid mig & ruskade på sig ... Kan ju inte säga att hundar e ointelligenta djur ....

Söndags lunch

Va så hungrig i söndags & improviserade ihop en jätte god lunch ( tyckte iaf jag )



Kycklingklubbor m grönsaker , apelsin , äpple , ajvar , vitlök & hunung :o)




Nu ser den lite bränd ut men de vart den inte :o) & till de gjorde jag en potatissallad m creme fraiche , fetaost , soltorkade tomater , vitlök , purjolök & persilja ...

Nu blev jag hungrig igen , lider av orm :o)


Några bonus timmar :o)

Fick mig några bonus timmar m tjejerna då Bernte hade julbord m jobbet :o) Så mysigt , men tjejerna va helt slut efter en hel dag med m lucia firande så dom slocknade ovaggade tidigt & då passade jag på å njuta lite extra av vuxen livet :o)




Näh , nu e d dax å sova .... Vem vet , kanske händer nå kul i morgon å då vill man va pigg :o)

My new love ....

Som ni alla vet som känner mig så har jag väldigt lätt att bli kär .... Nu har de hänt igen !! Jag är super kär !
En underbar känsla :o) Glida runt i verkligheten med känslan av overklighet , de fåniga leendet på läpparna & känna den totala lyckan ...



Så sjukt sköna  ! Som gjorda för min fötter (& vader) Jag tackar min morfar för denna fina julklapp !! 


Operation utfrågning

Min syster ställde mig mot väggen idag , hon e faan hård !! Hon krävde svar som jag inte har .... Ikväll blir det en mental uppvärmning innan jag ringer henne i morgon :o)

Sug på den här ni .....



Nu undrar ni varför toktanten har lagt upp en bild på Bambi .... Jo , gott folk !! Jag har nämnligen haft min första viltolycka idag !!
Å gissa vart .... Ni kommer aldrig gissa rätt så jag säger d på en gång , korsningen Ploggatan/ Bondegatan å ni som hittar lika bra som min syster så ligger detta mitt på Södermalm !!! Är det de man väntar sig i en storstad kl fyra på väg hem från jobbet ?? Svaret är ju självklart NEJ !
Rådjuret klarade sig& så även bilen men jag är fortfarande stum av förvåning (därav ingen videoblogg ) :p

När det inträffar en viltolycka så har jag lärt mig att man ska kontakta de jaktlag som har det som område där olyckan inträffade , men va har Söder för jaktlag ??
Jag tog mitt förnuft till fånga & frågade en väldigt rar person som har lite mer insikt i detta än va jag har & till svar fick jag -(citat) Polisen !!!
Jag gjorde ju självklart som han skrev & ringde 11414
Jätte snäll konstapel svarade - Polisen , vad har inträffat ? Självklart svarade jag att jag råkat ut för en liten viltolycka varvid konstapeln frågade vart & jag svarade -korsningen Ploggatan/Bondegatan ....
D vart tyst i luren & jag hörde lite knappande på datorn & så fick jag till svar - De ligger ju på Södermalm ! Du vet att det är höger regel där va ....
Ha ha ha , jätte kul !! Jag var ju i chock !! Jag fick iaf lämna "olycksplatsen" eftersom Bambi skuttade därifrån .
Men jag har hört att skadade djur kan bli aggresiva & jag tog även upp detta med min visa man som sa att jag skulle ringa polisen & han kontrade denna oro men - Va ska ett rådjur göra ?? Morra ??
Jag har ju inte en susning , inte visste jag att dom bara har 4 tänder ....

Jag skrattar fortfarande åt denna bisarra incident & jag hoppas att Bambi gör likaså

Familje middag

Ja ! Gott folk , precis va d låter som ..... Fast ... Familjen Österberg är d ju inte direkt som vilken familje middag som helst .
Min bror hade sin flickvän Julia där , mycket trevlig flicka ! Min bror vill inte presentera mig för henne så jag har fått vänta ett tag på detta möte , han va såååå rädd att jag skulle göra bort honom å kalla honom Bäsi (han kunde inte säga bebis som liten utan sa bäsi , därav smeknamnet) Men jag skötte mig bra , däremot så kalla syrran honom både Bäsi & plutten *asg*
Stackars Bäsi !!




Älska denna bild som kommer :o) Otroligt söt !!


En svunnen tid




Va hände med fotoautomaten ??? Jag åker inte kollektivt å vet faktiskt inte om de finns kvar ....

Denna bild är tagen i underbar tid i mitt liv <3 Saknar delar av den tiden :o) Anna behöver jag inte sakna , hon är fortfarande en stor del i mitt liv utan jag menar mer d sporadiska & planlösa liv man levde . Måste bli mer spontan :o) Ska jobba på de under helgen !!

Funderar

Tänk om man visste va alla ville & varför alla gjorde som dom gjorde .... Skulle man vara nöjd då ?? Jag tror inte de !
Människan är en så komplex varelse & kunde vi veta hur allt fungerade å veta va alla andra ville ha & varför de ville ha de så , då skulle vi nog mista livsgnistan ....
Jag tror att vi gillar att leva lite i ovishet , känna att vi har en utmaning , de får oss att leva !

Visst , nu säger jag inte att vi ska leva i total ovishet & vissa saker vill man ha svar på & får d faktiskt , utan jag pratar lite i största allmänhet , vi gillar att vara lite navia & omedvetna :o)

Stockholm by night



Var ute & fotade lite ikväll :o) Kallt som synden ... Men luften var otroligt bra !! Inte massa dimma , regn å diverse annat skit .

Lyckdes få ett par bilder men idag var jag ute för att öppna ögonen på en annan med samma intresse men som inte förstått sin kamera fullt ut :o)

RSS 2.0