Festivalben ;)

20110730242 (MMS)

Festivalben ;)


HAMMERFALL!!! Sjukt bra live! Lär va lomhö...

20110729224 (MMS)

HAMMERFALL!!! Sjukt bra live! Lär va lomhörd ett tag dock ;)


Nu kör vi :)

20110729199 (MMS)

Nu kör vi :)


Stormkök är bra :)
Skönt med nå varmt i kr...

20110729197 (MMS)

Stormkök är bra :)
Skönt med nå varmt i kroppen när de ska regna i 2 dagar.... Kul med tält!


Testa & mms blogga :) Om detta fungerar så...

imag0127 (MMS)

Testa & mms blogga :) Om detta fungerar så är ni ju alla välkomna att följa med på vår tripp denna helg ;)


Ett nytt äventyr ligger framför våra fötter

Nu drar vi, partypinglan Sörensson å jag... Vi tar bilen ner om 1,5 timme å där möter vi upp hennes andra hälft :)
Har en del vänner som är där nu så de lär bli lite röj, ha ha.
Hade lite flax med Hammerfall faktiskt :) Like!!
Tur att man har semester ;)

Snacka om middag

Hemma efter en grymt god middag på Texas Burger Deli på Hantverkargatan :)
Ingen barnlek där inte! Avslutade kvällen med ett litet kvällsdopp, tror nog att de var första gången som jag kände att de va lite kallt... Men va gör lite svalka efter en tropisk dag som denna ;)

I jakt på haj...

'
'
'
'
'

Just love it



Älskade myndigheter

"Kära myndigheter!
'
Jag skriver till er idag på grund av en fråga som jag inte kan förklara i ord, därför ber jag er att möta upp mig för ett personligt möte på Holmträsk vägen 1, Huddinge.
'
Mvh nöjd & glad skattebetalare"
'
Behöver väl inte säga mer än så.... Ni som känner mig ser min ironi i detta & min aggression mot Transportstyrelsen....
Dessutom har dom mage att skicka en påminnelse på trängselskatt på bilen som dom beslutat att jag inte äger...
Ska jag fortfarande sitta med alla utgifter på den men jag får inte äga den? Hur tänkte dom?? Trängselskatten är från den tiden som jag inte haft bilen i mina ägor...
Undra om de är jag som ska stå för 24000 mila servicen oxå? Kanske ska ringa å erbjuda mig eller är de en självklarhet?!
'
'

<3 FRUÄNGEN <3


Krabbor... Läskigt ;)


De små



Underbara tjejer


Underbart

En frisk fläkt från västkusten svepte in över Sörmland & slog sig till ro hos oss här i Mariefred :)
Mammas kusiner för att förklara närmare, så tokigt roligt, trevligt, mysigt, underbart... Jaa, helt enkelt toppen bra :)

Rörelse...


Ibland blir man lite kär i livet


Som de ska :o)

´
Jag kanske inte är den mest kvinnliga av alla kvinnor men det är väl inte de som räknas?! Är det inte lyckan som spelar de största rollen här i livet :)
Utmaningar gör mig lycklig & idag var de Falk's grenrörspackning som gjorde mig glad ;)

Känslan man aldrig blir kvitt....

Den 14:e februari 1994 satt jag i mitt rum, telefonen ringde & jag gick ut i hallen & svarade. Telefonen var vit med en ettrig ringsignal...
Svarade med mitt namn men det var tyst, jag sa- hallåååå! Då hör jag min pappas dåvarande sambo i ändra änden, hon låter konstig & frågar direkt efter min mamma...
Jag tänkte inte så mycket just då, hon & jag kom aldrig överens så jag antog att hon skulle diskutera något jag hade gjort eller sagt...
Jag skrek -MORSAN!!! Högt & tydligt mot tvättstugan som var min mors andra hem, hon svarade lugnt & jag berättade att det var ****** i telefon.
Mamma tog telefonen & sa- Jaa det är Lena, jag stog kvar & lyssnade, jag var ju lite nyfiken på vad hon ville, eller rättare sagt nyfiken på vad jag hade gjort denna gång!
Men detta var inte ett sånt samtal, jag så min mammas ansikte bli allvarligt, tappade färgen & för att sedan brista ut i gråt...
Min första tanke var att pappa hade krockat med en älg, min andra tanke var att jag hade förlorat min pappa!!!
Jag hade precis fyllt 15 år & förlorat min pappa! Paniken spred sig i kroppen, jag skrek & sprang ut på tomten, kunde inte få luft!  Jag skrek & hyperventilerade, någon tog mig i armen & försökte få in mig igen, kommer inte ihåg vem, jag kommer bara ihåg paniken, ångesten & känslan av att aldrig få se min pappa igen, höra hans skratt, hans dåliga skämt, irritationen av att han rökte inne, hans klarblå ögon, den där mysiga go'natt kramen, tryggheten... Min pappa helt enkelt!
Jag hade tur, jag fick se min pappa igen!! Jag ser honom även i dag, inte i skrivande stund men han lever! Min pappa finns kvar :))
Min pappa hade fått en hjärtinfarkt, en allvarlig sådan men han var vi liv! Den sorg jag kände ett par sekunder tidigare byttes nu ut mot en enorm glädje! Min pappa som jag älskar nå enormt var kvar hos mig! Hur många får den chansen?
När jag skriver detta rinner tårarna längs mina kinder, jag kommer ihåg, jag kommer så väl ihåg känslan av att jag förlorat min pappa...
Forskningen som tar oss närmare sanningen, närmare lösningen & ett bra steg närmare att minska de siffror som finns idag, forskningen som hjälper att färre människor får uppleva förlusten av en förälder, son, dotter eller va de nu må vara...
Jag vet en som fick dela känslan med mig, känslan av att förlora sin pappa... Tyvärr delar vi inte glädjen av att få
beskedet att han fortfarande är i livet...  Mina tankar finns hos alla som upplevt detta, hos er med en enorm sorg & hos er som kanske delar hela min upplevelse, alla hjärtansdag för 17 år sedan... En dag jag aldrig kommer att glömma! Känslan, skräcken & ångesten är så nära att de känns som de hänt för bara ett par minuter sedan...
Stöd hjärt & lungfonden


Trodde inte mina öron....

"Inflyttade 08:or är inga äkta Stockholmare,

Åsikten om att stockholmare är snorkiga, stöddiga, oartiga och egofixerade trendnissar är en missuppfattning. Bara för att du är är 08:a är du inte stockholmare. För att få anse dig vara stockholmare skall du ha bott här i minst tre generationer, det vill säga att du är fjärde generationen invånare i den här stan. Och det är det inte många som är i dag, majoriteten har flyttat hit de senaste 40 åren - vilket betyder att de är första eller möjligen andra generationens folk. 
Det är dessa inflyttade bonnläppar som förstör vårt rykte. De som tror att de måste anamma en rad negativa beteenden för att anses vara stockholmare. Att de är 08:or råder det dock inget tvivel om. 
En äkta stockholmare är urban, artig, hjälpsam, gillar att prata med främlingar, är stolt över sin stad, klagar inte på oväsen från trafiken, bor inte i SoFo med småbarn, springer inte omkring med lattemuggar, skräpar inte ner, kör inte bil i onödan i innerstan, ränner inte på stureplan - det gör bara brats.
Kort sagt: en stockholmare är inte ens oartig mot en lantis som gör sig märkvärdig. Vi lyfter möjligen på ögonbrynet åt den som anser sig förmer för att vederbörande har lyckats köpa en lägenhet till överpris och inrett den enligt Schyffert & Lindströms koncept.
Så - alla ni lantisar som flyttar hit till Eken, tro inte att ni blir stockholmare bara för att ni skaffat ett postnummer som börjar på siffran 1. 
Ni är bara 08:or, lev med det."


Så skrev hon, Marianne Lönnqvist i DN igår....
Jag satt i bilen på jobbet & in kollega hade med sig DN, han satt med näsan i tidningen & plötsligt började han läsa högt, jag lyssnade men till sist var jag tvungen att ta tidningen & läsa själv för jag trodde inte att det var sant! Men så var fallet...
Min åsikt är den att det är människor som Marianne som förstör Stockholmarnas rykte!

Hur tänkte dom nu??


Inte lätt att fylla 40....


RSS 2.0