Sms från Thailand

Klockan 8 i morse plingade de till i telefonen & det var ifrån min mor som berättade att hon bytt sin HD mot en Ford Galaxy !! Vet inte vem som är lyckligast , hon eller jag :o)

Så bye bye skinnkläder & hjälm ! Så välkomnar vi prickiga klänningar & högklackat !! :o)

Typiskt Stockholm


Vacker höst dag


Min mamma , min klippa , mitt stöd <3

Hon, kvinnan som gett dig livet.
Hon, som är så lätt att ta för givet.
Hon, som är där för dig vad som än händer och var du än gör.
Hur elak du än är och hur mycket du än förstör.
Hon, som kommer följa dig genom livet, tills du växer upp och blir stor,
Jag pratar förståss om alls våran kära mor.
Livet utan henne skulle aldrig bli det samma,
jag skulle aldrig kunna klara mig utan min mamma.
Min mamma, har funnits där så länge jag kan minnas,
Och vore det inte för henne, skulle jag inte ens finnas.
Det finns så mycket man borde tacka henne för,
Och visa sin uppskattning för allt hon gör.

Så man ser ut ....

Ja de ser ju ut som om man blivit överkörd av skördetröskan .... Kanske ska va så :o)
Liiiite synd att de sitter på ett sånt ställe man inte visar för folk , annars kanske man hade fått lite sympati , ha ha .
Näh , jag har sååå många som tänker på mig , oroar sig för mig & ställer upp för mig ! Jag är så otroligt tacksam <3
Så här ser den nu ut & läker för fullt :o) Går så bra så ! Lite öm kanske , iof fullt förståligt , ha ha

Love you to the moon and back

Ett mycket bra citat !
Jag har en vän som inte mår nå bra ... Min vän ringer mig & kollar att jag är okej , men jag frågar aldrig henne , jag skäms ... Att jag har vart så uppe i mig själv att jag glömt mina vänner !
Men så här är de älskade vän ! I love u to the moon and back ! Finns alltid här & stöttar dig till tiotusen procent , vad du än beslutar dig för att göra :o)
Puss <3-at

Inre blödning ....

Inte kul .... Men tutten e stor , hade iaf vart snyggare om dom va lika stora .... Ska tillbaka till SÖS 2 svängar i morgon igen då får vi se vad som händer !

Ni är bättre än valium !!

Dagen började fantastiskt bra ! Håkan ringde fel kl 6 i morse , ha ha . Kunde inte sova ändå så jag roade mig med annat ;o)
Klockan 8 kom mamma & syster hem ! :o) Min syster hade vart i Paris & hade mycket fina presenter med hem till mig som jag fick istället för frukost ....



Idag var det dax :o)

Klockan 11 skrev jag in mig på SÖS , dagkirurgen . Jag hann knappt komma in innan kirurgen kom & ritade på mig å  jag tänkte - herre gud , de här kommer gå fort ! Men så fel jag hade , ha ha .
Det låg redan en på bordet när jag kom , en skulle de va lunch & sen var det yttligare en till innan mig ... & så här fördriver man då tiden .....


Sen så gick det yttligare nån timme eller två ..... & då såg jag ut så här , sexig som tusan !
Tackar den morderna tekniken för underhållningen :o)




Nån timme efter denna bild var tagen gick jag ut på facebook & hotade med att sjunga Rullan går i korridoren om de inte hände något inom en snar framtid & de hjälpte ! Dom kom :o)
Jag var inne på op sal runt halv tre & jag frågade om jag fått lugnande men dom svarade nej & tyckte jag va knäpp för att jag inte va ett dugg nervös , men de kan jag tacka alla er där ute för ! Ni roade , stöttade & fick mig på andra tankar , ni är bättre än valium !!


Operationen startade runt tre & tjugo minuter i sex skrev jag ut mig själv ! Då va jag pigg , glad & hungrig , precis som vanligt ! Kanske lite drogad av narkosen fortfarande för smärtis tackade jag nej till :o)


När jag kom in på salen igen efter op så började jag höra av mig till alla jag hade lovat fullt övertygad om att jag var klar i knoppen men de mina kära vänner va jag inte .... Messade bla go'morron till Conny fullt övertygad om att de va Clarry jag messade , inte för att de gör något men bara själva grejen , ha ha . Jag har pratat med flera där jag inte riktigt kommer ihåg vad som sagts men men , de värta som kan hända är att ni får höra de 2 gånger ;o)


När klockan vart tjugo i sex så skrev jag ut mig själv , då hade jag pinat i mig yogurt & dricka samt vart uppe , jag tyckte de räckte :o) & sköterskorna tyckte nog att de bra om knasluvan åkte hem & så blev de !


Väl hemma blev de sushi & ostbågar , precis som jag önskat & så smorde jag in mig i cocoskrämen jag fick av min syster så jag slapp lukta sjukhus


Nu sitter jag här & har svårt att sova men jag ska tvinga ner mig nu , en ny underbar morgon väntar ;o)



Galet bra !

Tack vare alla underbara vänner , kollegor & familj så har denna dag bara vart till de positiva !

Jag skrevs in kl 11 på dagkirurgen på SÖS , min syster som avsatt hela dagen fick inte mer än att följa mig dit sen va de stopp ... Jag trodde att jag skulle krivera med tanke på hur jag mått den senaste veckan men de gick så bra ! Jag var grymt uttråkad eftersom de aldrig hände något & jag låg som sista planerade operation .... Men telefonen plingade & jag hölls sysselsatt hela min väntetid , Tack snälla alla ni som underhållit mig denna dag , haft mig i era tankar & stöttat mig ! Ni gjorde denna dag till en positiv del av mitt liv :o)

Tack än en gång !


En utmaning ...

Tänk att man ska behöva ha en ingenjör's utbildning för att duscha .... De här va inte en lätt match men jag kan iaf säga att jag är tokigt ren !!
Helt galet decinficerad *asgarv*
Ser verkligen fram emot att göra detta yttligare två gånger i morgon ....

Började väl inte så bra ....

.... Men dagen blev bättre & bättre :o) Jag har så många i min närhet som bryr sig ! Det värmer , mer än man tror <3

<3

Min stora älskling & jag <3

Saknar sommaren ...


Om 4 dagar är jag frisk =)

Då va de snart dax .... Oktober brukar vara en laddad månad för mig eftersom jag har den där knölen , de knölen som aldrig va nått utan bara en ofarlig bindvävsknuta . Nu är den inte ofarlig längre , men den kommer inte ta livet av mig heller ! :o)

På måndag kl 11 åker den i soporna ! eller , njaa , den ska på analys först , sen åker den i soporna :o)
De ska bli sååå skönt !!

De gör tydligen nå grönjävla ont men jag har massa vänliga människor runt omkring mig så de kommer nog gå hur bra som helst , de enda är att jag blir sjukskriven i 6 VECKOR !!!! Jag kommer ju att självantända ! Jag är inte så mycket för att gå & dra benen efter mig .... Hoppas på en omplacering :o)



Pappa

Då papporna blev till 
var tanken ganska klar.
En pappa har nå't i sig
som ingen annan har.



Han ger dig av sin kunskap
försöker att förstå.
I alla livets skeden
han är att lita på.



Därför kära pappa
om frågan ställdes nu.
Vem är den bästa pappan?
Jo, svaret det är DU



För mig är du perfekt ! Jag älskar dig pappa <3

Oooops

I did it again ....

RSS 2.0