Lycklig ....

Känns som om jag faktiskt kommer någonstans nu , inte bara står på samma fläck & trampar .
Önskar dock att jag kunde dela denna känsla , men tyvärr så går d inte ... Alla är vi olika , känner olika & beter oss olika .

Kom hem i morse från en jätte trevlig helg i Uppsala med massa god mat & vin å jätte trevligt sällskap . Åkte direkt till Älvsjö för att vårda min sjuka muckla lite , men hon var feberfri idag så de vart en mys dag istället för vård dag :o)

Min bror & jag ....

Detta inlägg kommer till pga det tidigare inlägget där jag hedrade min vackra syster :o)  (hon e sjukt vacker! )

Min bror & jag satt & diskuterade i måndags om just vår syster Chriss <3 Hon är smart , älskar att plugga & ser sjukt bra ut .
Medans Kenny (min bror ) & jag är mer lika , så vi kom fram till att hon inte är våran , inte för att vi inte älskar henne för d gör vi , MASSOR ! Men hon skiljer sig för mycket från oss . Vi 2 (Kenny&jag) bleka , obildade & smått "rulltiga" med en sjuk humor platsar inte i Mercaåkande högskoleplugghästens dna & eftersom vi 2 mot 1 så måste d va henne de bytte ut ;o)

Men gråt inte för d vår adoptivsyster , vi älskar dig ändå & hoppas med detta att du försörjer oss när vi blir gammla .


Jullbull




Julia fick en jätte fin klänning av mormor som kom hem från Barcelona :o) Emma fick oxå men den måste sys om lite , helt ärligt måste Julias d oxå , hon är lite för rund min llilla muckla :o)

Älskade syster !

Du är såååå bra !! Jag är så glad att jag har dig ! Tack för hjälpen :o)



Lite film :o)





En hel helg med barnen :o)

Guuuud så mysigt vi har haft de :o)
Försökte lura iväg mina barn till Skansen igår när d va så fint väder men dom ville inte .... Man kan ju fråga sig varför .

Istället så åkte vi till Skogås för att fika med Glenn , David , Linus & Emil men vi vart kvar i 7 timmar ...  ;o)

<-- Glenn bringar ordning på min farm :o)

Barnen hade jätte kul & d va ett otroligt skrik & spring hela tiden :o)

På fredagen ville Emma fota kärlek & de här är en bild där vi försöker fota just kärlek :o)






Tack & nej tack

Nu har den fas jag fruktat mest börjat infinna sig ... Folk tar avstånd !! Jag har inte pest & även om det är jag som flyttat så behöver inte jag må toppen bra för d !
Jag är fortfarande samma Malin med samma behov som tidigare !
MEN , inte bara skit utan även nå riktigt kul mitt i allt dåligt & det är den backup jag fått från människor jag definitivt inte väntat mig något av :o)
Ni är toppen !!
Så nej tack till er som drar öronen åt er & backar !
Å ett super tack till er som faktiskt tar er den tiden att bara kolla hur d e & lyssnar när jag inte orkar hålla masken , ni är super !! <3<3<3


En annan del av Söder ....

Lite kul å bo hemma ibland :o)



Så svårt ....

Varför ska allt va så svårt ? Vet inte vad jag vill längre än mindre vad jag gör .... Känner inte riktigt igen en del beteenden hos mig & det stör mig , är van vid att ha full koll på va jag gör & hur jag tänker .
varför kan man inte bara säga vad man vill & inte vill ?? Måste man tassa runt allt & linda in , vara kryptisk & allmänt otillgänglig ??
Jag gillar tillgängliga människor & jag tror faktiskt att jag ska sluta ge alla otillgängliga människor min tid & energi å bara fokusera på de som är öppna , ärliga & tillgängliga !
Jag har bestämt mig ... Så blir de , så hej då alla otillgängliga , oärliga & självcentrerade människor ! Ni är hjärtligt välkomna in i mitt liv igen när ni vet va ni vill & vet att de finns fler människor än er själva & beredda på att satsa <3

Kriminalvården ....

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article6099794.ab
Ska d behöva va så här ?? hur fan kan man få 2 livstidsdomar ?? Är inte livstid , livstid ?? Blir så arg ... Jag röstar för ett hårdare Sverige i rättsamhället !

Facebook ....

Idag har många vänner denna som staus på sin facebook , jag har läst många resultat & den bästa va nog ändå 1,11,12,13 för 11,12&13 är ju helt ok men kombinera d med nr 1 .... Får inte d att gå ihop ... Kanske bara är jag men hur mycket tänker man på  6iga , glädjespridande , sinnessjuka kvinna / man ??

Hade iaf kul en stund :o) Kanske ska lägga upp den som staus oxå för att få veta va folk egentligen tycker *asg*
'

Kopiera denna text, och se vart folk vill placera dig: 1.Sinnesjuk 2.Jag vill gifta mig med dig. 3.Senfärdig 4.Härlig. 5.Kärleksfull. 6.Iskall. 7.Modig. 8.Dum. 9.Bortskämd. 10.Självsäker. 11.En jag tänker mycket på. 12.Sexig. 13.Glädjespridare. 14.Härlig utstrålning. 15.Otrolig! 16.Egoist. 17.Söt. 18."Player". 19.Den bästa! 20.Nörd. 21.Stillsam. 22."Vildsint" 23.Irriterande - Placera mig!


Tror jag är kär ....

Man kan bli lite lätt förälskad iaf :o) Underbar röst & texten är ju fantastisk ....
Ta er tid att lyssna på denna underbara låt <3

Färgblind ....

Finns ju en film som heter 4 nyanser av brunt .... Min vardag heter 11689 nyanser av rosa ....








 

Byter idyllen mot storstadspulsen ....

Byter ut idyllen .....



....mot storstadspulsen ...

Kanske inte drömläget just nu men ett ont måste . Man måste ju få livet att gå ihop även om de kräver av mig att ta jobbiga vägar  


KVAR I ALLSVENSKAN !!!!

DJURGÅRDEN VA DE BÄSTA LAGET , DJURGÅRDEN VANN DJURGÅRDEN VANN :o)



Känns skönt att dom är kvar :o) En lycka faktiskt ... Behövs lite lycka just nu .... Började gråta när jag träffade min syster idag , känns hårt å bryta ihop inför henne men d har vart en tuff dag .
Fortfarande tufft så jag ville bara hylla Stockholms bästa lag lite :o)

Skriver mer när jag mår bättre

Bacon feber ....

Vaccinerade mig mot just detta igår & de skulle jag inte ha gjort ..... Vi fick lunch på Söder igår & då passade jag på att ta sprutan uppe på kontoret när jag ätit & jag frågade sköterskan - När kommer de eventuella biverkningarna ? SSK - Om ett par timmar som tidigast .
Jag nöjde mig med de svaret & skuttade glatt ut i bilen igen för vi hade jobb på KS som väntade . På väg upp på Centralbron började d spänna konstigt i armen & när vi var ute på Klarastrandsleden i 70 km/h så låste sig min vänsterarm & tummen ställde sig rätt upp , kändes som jordens största sendrag , hua . Armen höll på å krampa till&från ett tag & när jag körde in på sjukhusområdet så fick jag dimsyn på höger öga & stackars Fredrik vart nog rädd :o)
Allt avtog efter en stund men bara för att komma tillbaka .... Låg däckad i soffan hela kvällen , öm , febrig & nästan blind ....


Allt löser sig ...

Ni kanske tycker att jag är naiv bara för att jag tänker så men allt löser sig faktiskt , på ett eller annat sätt & kanske inte på de sättet man tänkt sig från början men på något sätt så blir allt bra igen :o)

Står ju med fötter på tröskeln till någonting som är helt nytt & outforskat & alla i min närhet ser bara problemen ... Känns lite som ett bakslag för mig å höra alla negativa sidor , tar man tag i ett problem så måsta man få lite positiv feedback också ! Man vet ju inte om de fungerar förens man prövat , eller hur ?

Hur som helst så känns de bra & de kommer va sjukt jobbigt i början men jag tror att de kommer att bli bra i slutändan :o)

Från d tredje till d nittonde :o) Satt på St:Göran & hade en liten paus så jag passade på att gå ut på Facebook å kolla om d hänt nå nytt å mitt bland alla statusar så såg jag en gammal arbetskamrats status & skrattade så jag trodde aldrig att jag skulle kunna köra därifrån , citerar status -

Behöver hjälp med en översättning! Min gamla skolengelska är inte vad den varit. Kommer besök från England till mig snart, och jag bor ju vid ändhållplatsen på röda linjen. Kan jag säga till honom -"search at ass at the red tube"? Eller hur ska man förklara?

Gillar hans direktöversättning skarpt :o)

Rundgång ....

Tänk att man tänker så mycket att d blir rundgång ..... Helt sjukt :o) Min hjärna går på högvarv & man analyserar sönder varenda liten grej .
Hur blir man av m de ?? Näh , snart är våren här & då är alla problem lösta :o) Saknar mitt hjärta !!
Puss på dig :o)

Bara så fin



Betyder massor & representerar mer

Tittis kamp mot rädslan





Vi hade en stund över så de va ett måste att svänga förbi Södermälarstrand å kika på Rix morgonzoo's galna upptåg .
Mycket modigt av Titti , trodde jag aldrig :o)

RSS 2.0