Vill man veta allt ?

Jag fick nyss lite för mycket info om min granne ... Detta var oxå lärorikt , jag vet ju va mina grannar kommer att tänka när jag blir pensionär :o)


Låne bil :o)




har fått den äran att få låna Tony & Marias bil ett par dagar :o)

Man får ju såååån panik när man är utan bil .... Hatar att nyttja tunnelbana & buss . Bussförarna kör ju så fruktansvärt illa & tunnelbanan e nästan aldrig i tid så d e inte så konstigt att folk väljer att ta sin bil :o)


Pratade m verkstaden igår & det verkar som att jag får tebax min älskade bil , kändes nästan som att bli dumpad när den bogserades bort ... Men nu ser vi iaf ett litet ljus i denna hemska tunnel & jag hoppas på att den kanske kommer tillbaka i slutet av nästa vecka <3<3

Höst ?







Inte så konstogt att man fryser ....

Men guuuud så vacker hösten är ! Måste ut & fånga lite av alla färger i helgen :o)

Letar efter ny bil ...

Vill  ha en unik bil ... Någon som ingen annan har ;o)

Hittade några på blocket , kolla på bilderna & rösta på den som ni tycker återspeglar mitt unika jag ...

Första pris är en åktur med den nya bilen :o)











Skulle ju bli glad om det vart bil nr 5 , skulle ju aldrig behöva oroa mig för otrevliga passagerare då man knappt får plats själv



GLÖMDE EN SAK .....

Jag ööööööööööööseeeeeeeeeeeerr beröm över min syster , det klassiska mellan barnet (!) som skapat denna fantastiska layout (?) till mig !

Aj lööööv jooou !!

Bye bye my love ....

Min bil !!  Ser harmlöst ut med en trasig taklucka men d var inte bara d .... Dom kortslöt den på nå vis så den startar inte ...

Hur kul kan man ha ?? Klockan tre , kanske halv fyra en fredag eftermiddag i Fruängen centrum ... De värsta e att jag förstår varför folk inte har sett eller hört nått , världen håller på å bli tokig .

Killen med bärgaren sa att den troligtvis blir löst när d e så knepiga skador , VILL INTE HA DEN LÖST !! JAG VILL HA MIN BIL !!! Ska åka förbi Dinbil i Hammarby i morgon & vinka till den ...





















Vilket oväder !!

Nå så fruktansvärt skit väder drog förbi här för ett par timmar sedan ... Ett under att larmet på bilen inte gick , de går ju jämt igång (när d inte ska d )

Skulle gå ut på ballkongen & röka så började de regna lite men man e ju härdad å sen från ingenstans kom denna hagel skur , då vart d fart på mig , hua . Gör ju ont å bli träffad ju ...

Ska leta efter något att servera till middag , hittar inte min inspiration ...
<3
















Appropå igår ...

Min chef jobbar hemifrån idag :o) Jag inspirerar många *asg*

Jag ringde & väckte honom kl 5 i morse för att meddela att jag skulle jobba hemifrån , min mage gjorde uppror men nu e jag fit for fight igen , vete fåglarna va d va ... Ägglossning kanske ? Omläggningen av min kost troligtvis :o)

I morgon e man tebax i produktion igen :o) Men chefen jobbar nog hemifrån ett par dagar till för han lät som han stod med ena foten i graven ...

Idag blir d ingen bild , inte ens i självförnedrings syfte , vågar inte ens gå ut på ballkongen ... Idag e jag hemsk :o)

<3

Jobba hemifrån ...

Varför skrattar alla när jag säger att jag vill jobba hemifrån .... Jag har ont , stel & är ruskigt omotiverad till d folk kallar arbete !

Om en chef kan styra ett helt företag med över 400 anställda hemifrån , varför kan inte jag få ligga hemma på soffan & dagdrömma om skitbilen & patienter ??

Mitt liv är fantastiskt :o)

De onda är träningsvärk & jag tycker bara synd om mig själv <3

Man blir bara yngre å yngre

Ju äldre man blir ju fler krämer & "mirakel behandlingar" hittar man i badrums skåpet , varför denna hysteri .
Jag har precis avslutat en uppingande ginseng ansiktsmask i hopp om att jag se pigg & frisk ut å d är väl inge fel med att göra d bästa av sitvationen men är jag medveten om att jag åldras & att jag inte kan stoppa d ....

Men e man 30 vill man se ut som 20 då ?? vet inte om jag vill d ... Iof satt allt på sin rätta plats & mitt badrum's skåp innehöll en maskara , ögonskugga , tandborste , tandkräm & nån form av lotion .
WHO AM I KIDDING !!! Klart som faan att jag vill se ut som 20 igen :o) Man såg ju skaplig ut då men hjärnan behåller jag för gud så naiv & korkad man va mellan varven :o)

Bjuder på en bild i lite förnedrande syfte men va fan , den handlar ju om mig <3





Världens 3 underverk :o)








Här har vi samlat världens 3 underverk på samma bild :o)

En underbar helg med underbara tjejer ! <3

Oj då ....

De va ett tag sen jag var här , hihi ...

Äntligen så har jag kommit igång m träningen igen , vilken energi man får bara man tar på sig sina träningskläder ! Känner mig mycket nöjd , hoppas bara min glädje för träning håller i sig . Har en tanke på å träna bort en så där 30 kilo men d vet jag att d e högt mål just nu så jag nöjer mig med ett i taget :o) Allt minus e ju dock minus .

För första gången så vantrivs jag på jobbet .... Varför ?? Jag har alltid älskat mitt jobb , eller jag älskar fortfarande de jag gör men d e nått jag inte trivs med just nu ..... Måste  ta reda på va d e , nån som vet ?

Min vän Glenn har sålt sin lägenhet & ska flytta till Göteborg . Jätte glad för hennes skull & hoppas att allt blir som hon tänkt sig , kommer bli sjukt tomt utan henne .

Fattar inte varför alla flyttar ! Jag kanske oxå ska flytta ?? Rakt över gatan eller så :o)

Go'natt på er <3

Sjukt nöjd ...

Bara så sjukt nöjd just nu :o)

Emma kom hem från Turkiet som en ny människa :o) Hon skrattar mer & är lättare att förstå sig på , hon känns nästa vuxen mellan varven .

Emma va så skön i morse , hon satt i soffan & ropade på mig - Mamma , de e så dålig service här ! ser du inte hur smal jag blir !! Kan jag få en smörgås till ? Jag skrattade så tårarna rann , mitt stackars "undernärda" barn fick till slut sin smörgås & livet va på topp igen .

Lyckliga barn resulterar i lyckliga föräldrar <3

Ska ta & laga middag till henne nu , så hon magrar av helt *skrattar*

Bad hair day



En del frågar mig varför jag går upp 45 min innan jag ska åka till jobbet & här visar jag nu varför ....

Se så tacksamma ni blev :o)

Lyx lunch




Bara för att man är sjuk ska man väl inte svälta ??

Denna lyx var gårdagens lunch & tur va väl d för idag känner jag ingenting ...
Blir bättre snart , lever på bilden så länge :o)


RSS 2.0